perjantai 30. lokakuuta 2015

Asuntosijoittamisesta mediassa

Viimeisen viikon aikana asuntosijoittaminen on ollut näkyvästi mediassa. Ensin Hesarissa oli juttu Matias Savolaisen asuntobisneksistä, ja nyt sitten Nordnetin rahapodissa asuntospesiaali.
Eli tässäpä teillekin, olkaa hyvät! Ja mukavaa viikonloppua kaikille!

perjantai 23. lokakuuta 2015

Peruspullaa, eli asunnon vuokrausta.

Lokakuun loppupuoli ja asuntoasiat ovat menneet omalla painollaan jo pidemmän aikaa ilman sen suurempia ponnisteluja. Tänään sain kuitenkin sähköpostia Asunto 1:n vuokralaiselta, nuorehkolta naiselta joka on ollut asiakkaanani pari vuotta, jossa hän ilmoitti muuttavansa toisaalle marraskuun lopussa ja irtisanoi vuokrasopimuksensa. Eli nyt ollaan taas perusasioiden äärellä, pikkuyksiön vuokrauksessa. Sovimme, että palaan lähiaikoina asiaan koskien esittelyjä ja avainten luovutusta. Oman lisämausteensa tähän caseen tuo syksyni aikataulu, joka on harvinaisen repaleinen ja sisältää taas jonkin verran matkustusta.

Mietinkin nyt vakavasti koko vuokrausrumban ulkoistamista tutulleni, joka on aloittanut työt myyntineuvottelijana kiinteistönvälitysalan yrityksessä. Jos saan hyvän diilin, niin en aio itse ottaa tästä yhtä lisähommaa muutenkin kiireisiin viikkoihin, vaan päästä helpolla. Ja olen valmis jotain tästä helppoudesta maksamaankin tällä kerralla. Seuraillaan tilannetta...