torstai 24. joulukuuta 2015

This land is my land!

Ostin maata. Ensimmäisen kerran elämässäni. Kyseessä on 1/4 eekkeri hienointa Floridan maata. Hinta oli suorastaan naurettavan halpa, muutama hassu tuhatlappunen. Ideana on, että kovasti kasvavassa Floridassa tonttien hinnat nousevat raketin lailla, joten 1-3 vuoden aikajänteellä pitäisi päästä 40-60% tuottoihin. Saa nähdä.Välittäjät Floridassa lupailevat näitä huikeita prosentuaalisia tuottoja, joten pakkohan se oli itsestä tehdä koekaniini ja tarttua tilaisuuteen kun hyvä tontti tuli saataville. Seuraillaan tilannetta, ja katsellaan, toteutuvatko luvatut arvonnousut. Suomalaiseen tapaan olen tietysti skeptinen. Jos joku blogin lukijoista on kiinnostunut tästä aiheesta, ja haluaa päästä mukaan koekaniini-osastolle, niin voi lähettää yksityisviestiä. Sen enempää en tässä blogissa ala tätä ajatusta myymään.

Nyt on myös hyvä aika toivottaa kaikille blogin lukijoille rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2016. Asuntosijoittaja viettää joulunsa perinteisesti Floridassa, ja yrittää lomailla maalausprojektin, verhotangon oston ja erinäisten palaverien ja tilivuoden loppuun liittyvien asioiden välissä. Ainakin aurinko paistaa. Ja kotona Suomessa yksiö nro 1 odottaa edelleen tyhjänä toimenpiteitä, niistä lisää ensi vuoden puolella. Nauttikaa ja ottakaa iisisti!


2 kommenttia:

  1. Heippa! Olen käynyt blogiasi välillä lukemassa ja innostuin äskettäin perustamaan myös oman asuntosijoittamiseen ja vaurastumiseen keskittyvän blogini. Lisäsin blogisi lukuluettelooni. Tervetuloa vastavierailulle jos joskus tekee mieli lukea sijoitusajatuksista naisnäkökulmasta.
    Blogini löytyy osoitteesta: http://neljajalkaamaassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei Ananas, hyvältä näyttää! TSemppiä ja jaksamista blogin pitoon!

    VastaaPoista