lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi Vuosi!

Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille blogin lukijoille! Blogi jatkuu taas, uusin aihein vaihtelevan epäsäännöllisesti, kuten tähänkin asti. Pyrin paneutumaan kirjoituksissa alkuvuoden aikana tarkemmin ainakin sijoitusasuntojen verotukseen kuin myös remontointiin. Pysykää kuulolla!

3 kommenttia:

  1. Hienoa! odottelen innolla! kuinka pitkiä vuokrasuhteita sinulla on ollut ja millainen ikähaitari?

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tätä luetaan! Piti vain rekisteröityä, että pääsi kommentoimaan tekstiäsi. Jatka mielenkiintoista kirjoitteluasi. Itsekin ostin ensimmäisen sijoitusasunnon juuri.

    VastaaPoista
  3. Mikael: vuokrasuhteiden pituus on vaihdellut yhdestä kuukaudesta reiluun kolmeen vuoteen. Aikaisemmin pienissä asunnoissa asiakkaat vaihtuivat tiuhempaan tahtiin kuin nykyisin. Tämä johtuu varmaan siitä, että en ota korkeinta mahdollista vuokraa asiakkailtani, joten he kokevat että saavat kanssani diilin. Häviän tässä järjestelyssä ehkä muutaman kympin/satasen kuussa, mutta arvostan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Toistaiseksi kaikki vuokralaiseni ovat olleet n. 20-30 vuotiaita, mikä lienee aika luonnollista kun kyse on pienistä asunnoista.

    VastaaPoista