tiistai 9. toukokuuta 2017

Hengissä ollaan!

...vaikka blogia katsomalla sitä ei ehkä uskoisikaan, sen verran harvassa ovat blogikirjoitukset olleet tänä vuonna. Alkuvuosi on mennyt ihan käsittämättömässä pyörityksessä; uusi yritykseni on nyt niin sanotusti up and running, avajaisiakin jo juhlistettiin pari viikkoa sitten, molemmat vanhempani on kevään aikana saatettu kahdeksannelle vuosikymmenelle pyöreiden vuosien merkeissä, työmatkat ja kaikenlaiset deadlinet painavat jatkuvasti takaraivossa ja niin edelleen, ja niin edelleen...tuttua selittelyä ruuhkavuosien keskeltä!

Vielä muutama puristus näin kevään lopuksi työmatkojen merkeissä, ja sen jälkeen pitäisi helpottaa..ehkä! Olen luvannut itselleni ottaa iisimmin loppuvuoden, ja ehkä tuolloin ehdin taas paremmin syventymään blogiinkin. Onneksi asuntorintamalla on ollut varsin rauhallista. Kevään yhtiökokouksetkin sattuivat kompaktisti kaikki samalle viikolle ja pääsin mukaan kaikkiin niistä. Olin ennen kokousviikkoa vielä yhden taloyhtiön hallituksessa, mutta enää en ole. Kun aika on kortilla, on turha haalia lisää ajanmenoa, vaikka edelleen olen sitä mieltä että asuntosijoittajan kannattaa aina pyrkiä mukaan hallituksiin mikäli vain mahdollista. Omalta osaltani kuusi vuotta sai nyt tällä erää riittää.

Amerikan vuokrakohteet pyörivät myös mukavasti, kiinteistömanageri lähettää aina silloin tällöin tilannepäivityksiä pikkukorjauksista joita asuntoihin on tehty. Olen antanut  managerille vapaat kädet hoidella asioita aina 200 taalaan asti ilman sen kummempia hyväksyttämisiä. Ainakin toistaiseksi homma on toiminut hyvin. Ajatus edes yhdestä uudesta asunnosta kummittelee edelleen mielessäni aina silloin tällöin. Mutta mistä, Suomesta vai USA:sta...en tiedä? Mielenkiintoisia Suomen kohteita olen pariinkin otteeseen bongaillut täältä, sijoitusasunnot.com :sta, jossa on välillä ollut mielestäni erittäin houkuttelevia diilejä. Mutta nopeasti pitäisi näemmä toimia, sillä ne hyvät diilit ovat menneet hetkessä. Terkkuja vaan Henkalle Jyväskylään, ehkä vielä joku kerta ehdin kyytiin! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti