sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Nelonen: remontti valmis ja... asunto MYYTY!

Marraskuu tuli ja meni, ja Asuntosijoittaja jatkaa vauhdilla eteenpäin kohti vuoden 2020 loppua ja (toivon mukaan) kohti parempaa vuotta 2021. Asunto nelosen remontti saatiin lopulta päätökseen ja kylläpä siitä tuli todella hieno! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:



Uusi keittiö ja ruokailutila
Huone ja alkovi, seinät tasoitettu ja maalattu, lattiat hiottu.

Huone keittiöön päin.
Uusittu keittiö, johon jätettiin tietoisesti industrial look.
Kylpyhuone, joka oli jo aiemmin remontoitu, nyt maalattiin tumma kattopaneeli valkoiseksi.

Remontin lopputulos miellytti minua, ja hetken aikaa mietin, josko sittenkin pitäisin asunnon itselläni ja jatkaisin sen vuokraamista. Mutta olin jo tehnyt ison henkisen päätöksen luopua tästä asunnosta, ja päätin pysyä tässä päätöksessä. Kuten kuvista näkyy, asunto meni myyntiin tutulle kiinteistönvälittäjälle, joka myi asunnon loppujen lopuksi kolmessa päivässä, yli pyydetyn hinnan! Asunnosta oli useampi kiinnostunut ostaja, joten siitä tehtiin kilpailevia tarjouksia, joista valitsin itselleni parhaimman. Kaupantekoon päästiin noin viikko ostotarjouksen hyväksymisen jälkeen ja saamani tiedon mukaan, asunto on jo uuden omistajan toimesta vuokrattu eteenpäin jollekin onnelliselle vuokralaiselle uudeksi, ihanaksi kodiksi. Tähän päättyi asunto nelosen tarina Asuntosijoittajan salkussa.

Seuraavassa postauksessa tulossa: kylpyhuoneremontti tulossa ja....uusi kohde salkkuun!  Asuntosijoittaja toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää itsenäisyyspäivää ja rauhallista joulun odotusta!


 

1 kommentti:

  1. On varmasti paljon helpompi myydä jo remontoitua asuntoa. Meilläkin on yksi sijoitusasunto, ja siihen on huoneistoremontti suunnitteilla. Sen jälkeen voi olla, että lähtee myös myyntiin. Hienoa, että saitte asunnosta yli pyydetyn hinnan! https://www.rakennustyotiitinen.fi/sisaremontti

    VastaaPoista